SMART FOOD - revoluce ve světě výživy

19.01.2016 13:03

Inteligentní strava postavená na tom nejlepším z přírody, tzv. "super potravinách" - přírodní zdroje s nejvyššími výživovými hodnotami, jako je například:

  • SPIRULINA - hlavní složka produktu "Get Active" - příliv energie a kontrola hmotnosti, v 1 g spiruliny je obsaženo množství výživoných látek jako v 1 kg zeleniny) & skořice, včelí pyl, L-karnatin (spalování tuků), sojový lecitin, kyselina jantarová, L-Arginine (výživa a růst tkání), proteiny, karbohydráty.

  • ACAI - hlavní složka produktu "Get Young" - každá bobule je pokladnicí antioxidantů, acai obsahuje 10x více antioxidantů než hroznové víno, je bohatá na omega 6 a omega 9, a zejména mužům posiluje libido) & amla, černý bez, resveratrol, hřebíček, sojový lecitin, mateří kašička, proteiny, karbohydráty.

  • MANUKA MED - hlavní složka produktu "Get Detox" - manuka med je ceněný pro své antibakteriální vlastnosti a pro posílení imunity, je 200x účinnější než ostatní med, obsahuje 4x více minerálů než květový med) & ibišek, pampeliška, housenice čínská, acerola, kyselina jantarová, sojový lecitin, proteiny, karbohydráty.

  • MATCHA ČAJ - hlavní složka produktu "Get Smart" - přírodní stimulátor mozkové činnosi, obsahuje 135x více antioxidantů než zelený čaj, podporuje metabolismus) & rozmarýn, kakaovník pravý, sojový lecitin, ženšen pravý, propolis, vlašský ořech, proteiny, karbohydráty

U všech těchto produktů je přírodním konzervantem mix medů, který je sám o sobě velmi vzácný. Medový mix obsahuje POHANKOVÝ MED (pomáhá proti kašli, zlepšuje spánek), MELOUNOVÝ MED (vysoký obsah antioxidantů), LIPOVÝ MED (obsahuje více než 40 různých mikro a makro-elementů), LESNÍ MED (likviduje všchny kmeny bakterií), SLUNEČNICOVÝ MED (zvláště vhodný pro srdce a cévy), LEVANDULOVÝ MED (zabraňuje infekcím, zdroj přírodní energie), ŘEPKOVÝ MED (podporuje vývoj kostí, pomáhá regenerovat cévní stěny, udržuje jejich pružnost).

  • Doporučená dávka pro dospělé je jeden sáček denně - rozpistit ve vodě, chladném čaji, jogurtu, apod.

  • Výhodou řady Smart Food společnosti Vision je rychlá účinnost, lze prokazatelně změřit pomocí přístroje ROFES - viz další novinka...

Podrobné info přímo na stránkách společnosti www.vipgroup.cz nebo (v čj) na vyžádání přes můj mail.